torsdag 7 mars 2013

Jag lever

Oj, oj vad länge sen det var sen jag skrev här senast. Har inte haft någon lust till att skriva något.

Sen jag skrev här senast så har det egentligen inte hänt så mycket i mitt liv. Jag har iofs haft en konstant smärta i min vänstra axel. Har efter en magnetröntgen fått besked på att jag har en inflammation och en skada på en sena i axeln. Ska om någon vecka träffa en axelspecialist P ortopeden. Då får jag besked på om det blir en operation eller inte.

I november var jag på en försenad årskontroll efter min bukplastik. Läkaren var inte nöjd med resultatet. Han ville ta upp mitt fall på ett möte med landstinget och se om dom var villiga till en omoperation. I början av januari fick jag ett brev från läkaren att jag var välkommen att ringa och boka en tid till omoperation.
Nu sitter jag här nyopererad. Gjorde min omoperation i tisdags. Precis som förra gången så har jag inget ont, vilket jag tycker är underbart. Ska på återbesök till kliniken på tisdag. Men som jag känner idag så är jag nöjd ned resultatet. Magen är mycket plattare än innan. Visst så vet jag att jag inte kommer att bli helt platt och det är jag inte ute efter heller. Det är bara skönt att bli av med det sista hänget under troskanten. Att jag inte kommer att bli helt platt beror på mitt underhudsfett. Vet att jag tillhör dom som har mycket underhudsfett och det får jag acceptera. Det kvittar hur mycket jag än tränar och hur sträng diet jag för, för jag kommer inte att bli av med det.

Ja, nu har jag inte så mycket mera att berätta för denna gången.

Kram

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar