tisdag 31 juli 2012

Imorgon gäller det

Ja, då börjar mitt godisförbud. Nu måste jag verkligen ta mig i kragen och komma till rätta med mina matvanor, eller rättare sagt godisvanor. För jag tycker att jag äter som jag bör. Jag vet med mig att det slinker ner lite för mycket av det goda och nu får det vara slut på det. Jag vill ju inte att min GBP ska vara ogjord, med tanke på allt som jag gått igenom. Nu har jag varit lyckligt förskonad och klarat mig utan några allvarliga komplikationer. Det enda smolket i glädjebägaren har varit mitt tarmvred och järnbristen, men förutom det så har jag mått som en prinsessa.

Då har det gått ännu en arbetsdag i flygande fart. Har idag också varit på badet och haft stängningen, kommer så göra imorgon också. Det har väl inte varit världens finaste väder, men det har inte hindrat badgästerna. Jag har haft att göra de timmarna jag varit på badet. Tror inte att det varit så mycket att göra i affären/gatuköket. Men visst så är det vissa dagar, det är bara till att acceptera det.

Nej, nu ska jag försöka att få myrkrypet att försvinna från benen. Det är så jobbigt att behöva sitta och små skaka på benen, för att känna av "myrorna" mindre. Krypet gör aven att jag får en träningsvärks känsla. Hoppas att det är borta tills jag ska lägga mig.

Nu ska jag ta tag i min stickning.

Kram

måndag 30 juli 2012

Helt slut

Jepp, idag är jag helt slut i kroppen. Det känns att jag haft 2 veckors semester. Min hjärna har inte varit så nabbtänkt, den är fortfarande kvar i semester dvalan ;) Det tar väl någon dag till innan jag kommit in i rutinerna igen.

Efter att ha haft en vecka utan ryggsmärta så är den tillbaks igen. Fick en övning av massören som jag ska göra när jag lagt mig. Den övningen ska göra så att min onda muskel ska hitta ett slappt läge. Som det är nu så får jag knutor i min muskel ner mot höger skinka. Det är detta som gör att jag får så otroligt ont. Övningen som jag fått ska lösa upp dessa knutar.

Dagen på jobbet har gått snabbt. Jag har varit och tagit stängningen på badet. Hon som normalt har den idag har semester. Visst så kände jag mig lite vilsen, då det var omkring 1 månad sen jag jobbade på badet senast. Nu jobbar jag 2 dagar till innan det blir 2 dagars ledighet, innan min jobbehelg drar igång. Så jag känner att dessa dagarna blir en lagom mjukstart innan helgen.

När jag kom hem så hade min älskling rengjort poolen. Jag fick äran att hjälpa till att lägga in den på tork i uterummet. Innan vi gjorde det så fick fiskarna i dammen lite kvällsmat. Nu sitter vi som vanligt vid vars en dator. Detta är vårat kvälls nöje.

Nej, nu ska jag logga ut för kvällen och ta tag i min stickning.

Kram

Tillbaks

Ja, då är jag tillbaks till verkligheten. Vid kl 11 bär det av till jobbet, efter två underbara semester veckor. Känns lite vemodigt, men det är bara till att ta tjuren vid hornen. Efter någon dag så kommer man in i rutinerna igen.

Nu blir det till att ta tag i mina matvanor. Dom är allt annat än bra. Jag har iofs inte gått upp något i vikt, men jag har några kilo till som jag vill gå ner. Kommer att ta ett litet steg i taget. Kan inte ta allt på en gång.

Ska nu försöka klara mig utan godis. Detta är min akilleshäl ;/ Det jag kommer att få äta i godisväg är popcorn. Dom är inte lika onyttiga som chips och plockgodis. Nu är det till att vara hård mot mig själva.

Jag ska även försöka komma igång med lite träning. Känner att min kropp ännu inte är med mig. Det får bli små korta promenader. Kroppen får helt enkelt styra.

Nej, nu ska jag göra mig redo för jobbet.

Kram

fredag 27 juli 2012

Sista dagen....

.......på semestern går mot sitt slut. Fattar inte vart dessa två veckorna tagit vägen. De har försvunnit alldeles för fort. Ja, så är det väl när man är lycklig.

Idag har jag badat och busat med Freya och Hugo. Dom var här hemma hos oss för att njuta av det underbara vädret. Det var hur kul som helst att se ungarnas glada ansikten och hur dom plaskade på i vattnet. Den ena mer än den andra. Jag badade också, för hade jag inte gjort det så hade Freya inte badat. Hon är en liten badkruka den lilla goa tösen.

Eftermiddagen och kvällen har varit hur lugn som helst. Vi har inte gjort många knop någon av oss. Till och med katterna är helt utslagna av värmen, de stackarna. Nu sitter vi i vars ett rum och tittar på TV. Det är inte så att vi är ovänner, vi vill bara inte se på samma program helt enkelt. Så är det när man inte gillar alla sorters program. Om en liten stund när Systrar i jeans är slut, så ska jag se på OS invigningen. Ja, det är sportnörden i mig som kommer fram. Detta är något som jag INTE delar med min älskling.

I morgon, om vädret tillåter, så ska vi åka till Simrishamn. Vi kommer att ha Freya med oss, då hon ska sova över hos oss. Vi kommer troligt vis att gå och se på jenkebils utställningen, samt att vara med på ett godisregn. Det gör vi för Freyas skull. Hon ska känna att vi gör något för henne också. Det ska bli kul att få bara få vara med henne. Det är inte så ofta som vi har tillfälle till det.

Nej, nu har jag inte tid att sitta och blogga något mera ikväll.

Kram

onsdag 25 juli 2012

Fått färg

Idag har min smått bleka hud fått sig lite färg. Inte så mycket så att jag har bränner mig. Idag blev det lagom med sol för mig.

Har varit ute mest hela dagen. Det har inte pressats liggande på en handduk. Jag har varit igång mest hela tiden. Har det inte påtats i trädgården så har jag hängt tvätt. Det har också blivit ett välförtjänt svavlande dopp i poolen.

En sväng till Bo Ohlsson har jag också varit. Vi behövde hem ny kattgrus och det är bara på Boan som dom har bra pris på rätt sorts grus. Våra katter är väldigt kräsna när det gäller sina lådor. Dom vill inte ha vilket grus som helst.

Ja, idag har vi alltså haft en hemma dag och gjort så lite som möjligt. Det är skönt att ha sådana senesterdagar också.

tisdag 24 juli 2012

Värme

Jaaaa, äntligen har värmen kommit. Tur att vi har några semesterdagar kvar, innan verkligheten kommer fatt oss.

Idag har vi varit en sväng till Malmö. Kanske inte världens smartaste drag en dag som denna. Men vi hade lite ärenden som skulle göras. Så vi tyckte att det var lika bra att få det gjort.

På hemvägen stannade vi till hos pappa. Det var ett tag sen vi sågs senast. Vi hjälpte honom med att lägga ut en markduk på farmor och farfars grav.

Efter lite mat i magen började älsklingen med att klippa häcken. Vi har en del att klippa. Medans han klippte så åkte jag till affären. Vårar kylskåp började att gapa tomt.

När jag stuvat in allt i kyl, frys och skafferi, så gick jag ut för att hjälpa älsklingen.

Nu sitter vi och slappar. Jag känner hur tröttheten börjar knacka på. Det blir kanske en tidig kväll för mig.

Kram

måndag 23 juli 2012

Avslappad

Så avslappad jag känner mig ikväll. Tror att det beror på massagen som jag var på tidigare idag. Just nu så är jag helt smärtfri i ryggen. Det är massörens förtjänst. Jag kommer garanterat att boka in fler massagetider. I långa loppet så tror jag att det kommer att vara värt varenda krona.

I eftermiddag tog jag mig en välförtjänt tupplur. Var så trött och avslappad efter massagen. Medans jag vilade så klippte min älskling en av våra häckar. Vi tog sen en fika innan vi åkte till tippen med spillet från häcken.

Hemma igen så fattade jag tag i diskborsten. Min älskling tog sig då en tupplur. För en stund sen kom vi hem från fiskaffären (zoo). Vi behövde införskaffa medel mot trådalger.

Nu sitter jag i soffan och är mätt och belåten. Ikväll bjöds det på korv med bröd. Kanske inte den bästa maten för mig, men gott var det. Ska nu dricka upp mitt kaffe innan det blir kallt.

Kram

söndag 22 juli 2012

1 vecka

Då har min första semestervecka flugit förbi och det i en väldens fart. Det har varit en mycket rolig vecka. Vi har fått gjort mycket här hemma och varit sociala. Det är så jag vill ha det på min semester.

Igår kväll hade vi gäster. Så förmiddagen ägnades åt inhandlimg av mat. Under eftermiddagen städade bi. Ingen större städning då vi städat tidigare under veckan.

Innan gästerna kom satte älsklingen igång grillarna, så att vi kunde få mat. Det serverades ytterfile, grillad picknickbog. Till detta hade vi röstis, kalla såser och sallad. Smaskens säger jag bara. Till kaffet blev det kladdkaka med vispgrädde. Kvällen avslutades med godis i fast och flytande form ;)

Idag har jag passat på att njuta lite av solen. Men eftersom jag inte tål den så bra (bränner mig lätt med/utan solkräm), så har jag fått sorterat bland mina tröjor, underkläder och träningskläder.

Nu är vi hundvakter fram tills morgon eftermiddag. Det är Jonas som är här igen.

Nej, nu ska jag fortsätta med min stickning.

Kram

fredag 20 juli 2012

Trött men lycklig

Har haft två underbara dagar, med massor av socialt umgänge. Igår var min syster och hennes underbara ungar här. Det blev några helt fantastiska timmar tillsammans med dem.

Älsklingen min såg till att vi gick grillade hamburgare och korvar till lunch. Det var uppskattat av oss alla. Mätta och belåtna så drog bo oss ner mot marknaden. Väl där så bjöd älsklingen och jag ungarna på karuseller. Dom fick till och med upp moster i de två mest snurrande ;)

Glada i hågen så fortsatte vi in bland knallarna. Där bjöd mormor ungarna på godis och lite annat. Jag/vi fick lite naturgodis av syrran.

Vi hade tur med vädret. Regnet kom inte förrän vi var på väg hem. Jag och tre av ungarna gick lite före. Vi var i behov att uppsöka toan.

Efter lite ficka så var syrran tyvärr tvungen att åka hemåt :( Dom var bort bjudna på kvällen. Vi som hade tagit fram köttfärs för att laga till taco till kvällsmat.

Efter att ha skjutsat mamma till tåget så ringde vi till min svägerska för att bjuda dem på kvällsmat. Det var bara hon och ungarna som kom. Vi hade en trevlig kväll med massor av bus.

Idag har vi och min svägerska med barn varit på en road tripp. Vi åkte till Södra Sandby ciklidhobby, för att se vad dom hade för utbud på dammfiskar. Vi kom där ifrån med 6 koi och 4 blåider och ett stort hål i börsen ;)

Ikväll så har vi tagit det lugnt. Vi laddar inför gästerna imorgon. Så förmiddagen imorgon kommer att hå åt till att handla och att förbereda.

Kram

onsdag 18 juli 2012

Last chanse to live

Sitter och tittar på ett program på kanal 5. Det handlar om personer som har en enorm övervikt. Nu har dom bestämt sig för att bli av med övervikten.

Första personen som är med gjorde en GBP. På två pr gick han ner från 305 kg till ca 167 kg. Tyvärr så har han nu fått komplikationer och kämpar nu för sitt liv. Vill att reklamen tar slut så att jag kan se hur det hår för honom.

Jag tycket att detta programmet oerhört bra. Vet ju vad dom går igenom. Fast jag var liten jämfört med personerna i detta programmet.

Underbar dag

Vilken underbar dag jag haft.
I förmiddags var jag iväg och handlade hem det sista inför morgondagen. På hemvägen såg jag det var öppet hos massören, så jag stannade till där. Kom ut med en tid till måndag. Ser fram emot det. Medans jag var iväg så hade jag en maskin med tvätt igång.

Efter att ha packat in maten i kylen och skafferiet. Innan jag åt lunch så hängde jag ut tvätten. Efter lunchen så åkte vi och Jonas (hund) för att hämta mina svärföräldrar. Färden gick vidare mot Ystad. Vi stannade vid stranden. Tog en liten promenad innan vi fikade gott på Jakten. Medans vi fikade tuggade Jonas på ett tuggben. Efter fikan blev det en promenad på Samdskogens camping.

Hemma igen så vilade vi en lien stund. Jag hade tendens till huvudvärk. Den var bättre efter vilan.

Nu ikväll så har Jonas åkt hem. Det har blivit så tomt efter honom. Vi har fått till i uterummet. Med förhoppning om att kunna sitta ute imorgon.

Älsklingen min byter nu vatten i lilla akvariet. Jag har fått in lite ren tvätt i garderoberna. Sitter nu och smuttar på en mojito och tittar på TV.

Ni få ha en fortsatt underbar kväll.

Kram

tisdag 17 juli 2012

Dump

Inget kul att dumpa. Har nu ont i magen, mår lite illa, kallsvettas och har en hög puls. Det är så att synden straffar sig själva. Trots att jag dumpar så var det gott med fika.

Detta är en tråkig biverkning efter magsäcksförminskningen. Tyvärr så är det så att jag inte alltid lär mig av mina misstag. Denna gången dumpar jag av att jag fått förmycket sött i mig vid ett och samma tillfälle. Nästa gång kan jag klara av det söta utan problem. Det är jobbig när man inte vet från gång till gång hur man kommer att reagera.

Inte nog med att jag dumpar så strejkar mina tarmar. Jag har nervösmage och den har slagit till nu. När jag känner att smärtan runt tarmarna slår till så måste jag ganska så omgående till toa. Behöver inte gå mer in i detalj mer n att jag sprutlackerar vid dessa tillfällena ;)

Nej, nu behöver min kropp lite vila för att återhämta sig.

Fotot är tagit lite tidigare idag när jag satt och njöt av solen.

måndag 16 juli 2012

Natti

Ville bara säga natti natt till er alla!!!!

Äntligen

Jaaaaaaaaaa, idag fick jag äntligen mitt efterlängtade kaffe levererat. Nja, jag fick åka till mitt utlämningsställe för att hämta ut det. Det har bara tagit nästan en vecka sen posten var hemma hos mig för att lämna paketet till mig, men jag var inte hemma. Efter det så råkade posten att slarva bort mitt paket. Nu är det äntligen hittat och ut hämtat.

Min första semesterdag har varit lugn. Hugo vaknade halv sju, men låg och mös i våran säng till halv åtta. Efter frukostvällingen så somnade han igen kl åtta och sov till tio. Jag fick mig också en extra tupplur då. Det var väldigt skönt. Efter vilan så gjorde vi oss iordning för att åka en sväng till Ystad. På hemvägen stannade vi till hos mina svärföräldrar, Hugos mormor och morfar. Freya blev väldigt glad att träffa sin lillebror. Vi tog en promenad till dammen för att mata ankorna. Efter det så åkte vi hem.

Nu är det snar 7 timmar sen Hugo blev hämtat. Vi har hunnit med ytterligare en tupplur. Nu ikväll så har vi klippt några buskar. Eller rättare sagt min älskling har klippt buskar och jag har räfsat ihop klippet. Efter en timme gav jag upp började att frysa lite väl mycket om mina händer. Nu sitter jag i soffan och slappar, inget ovanligt ;)

Hör att älsklingen och Jonas är på G in.  Det betyder att lilla Mitzi kommer att finna sig ett gömställe då hon inte gilla läget helt. Mattes lilla fegis.

Kram

söndag 15 juli 2012

Trötter

Vi har hållit igång hela helgen. Det har röjts undan och varit några vändor till återvinningen. Vi har varit väldigt slöa detta året på att åka dit med kartonger, tidningar mm mm. Nu har vi fått iväg lite, men det finna mycket mera kvar att slänga.

Idag har vi fått städat under källartrappan. Det behövdes verklign, då det var en aning svårt att komma åt en del saker där. Vi har även fått fram poolen och fyllt den. Nu är trappan till källaren städad, så nu kan vi ta emot gäster via det hållet också.

Sedan två tiden i eftermiddags så har vi varit barnvakt och hundvakt. Det är lille Hugo som vi passar och "hans" hund Jonas. Hugo åker hem imorgon, men Jonas stannar här tills onsdag. Känns lite konstigt att ha hund här hemma igen.

Hugo sover sen 2,5 timme tillbaks, så jag tror att han kommer att vakna tidigt imorgon. Ja, det är sen smäll vi får ta. Vi får vila när han åkt hem om det skulle behövas.

Nej, nu blir det filmtajm

Kram

Vattenskål

Vi är hundvakt från idag fram tills onsdag. Jonas som hunden heter hittade en "liten" vattenskål på våran gräsmatta. Det var våran pool som är hans nya vattenskål.

Vi har fyllt poolen med vatten idag, så vattnet har ännu inte blivit klorat.

fredag 13 juli 2012

En månad

Idag har det gått en månad sen Roy rycktes ifrån oss. Det har varit en månad av saknad.
Vår älskade påg du finns för alltid i våra hjärtan.

Semester

Sitter och njuter av min semester. Den påbörjades för 1,5 timme sen.

Imorgon blir det en date med tvättmaskinen. Roligare start på semestern kan man ha, men tvättkorgen börjar bli en aning överfull.

Nej, nu ska jag njuta av min mojito.

Kram

Sista dagen

Idag är min sista dag på jobbet innan jag går på semester. Detta är mitt livs första betalda semester. Detta är ett bevis på att jag inte går på något vik eller har ett sommarjobb.

Nej, nu ska jag göra mig redo för jobbet.

Kram

torsdag 12 juli 2012

Sur

Ikväll så är jag sur bara så att ni vet det. I tisdags när jag var ledig så var posten här och skulle lämna ett paket, men vi var inte hemma. Avin som dom lämnade sa att jag kunde hämta paketet på mitt utlämningsställe efter kl 16 igår eftermiddag. Så efter jobbet igår åkte jag för att hämta ut paketet, men det fanns inte där. Dom på utlämningsstället tyckte att det var konstigt att dom inte fått paketet ännu. Jag fick deras telenr, så att jag kunde ringa och kolla om paketet fanns där idag. Inget paket fanss där och dom kollade verkligen efter det. Det dom kunde se var att posten varit hos mig i tisdags och sen fanns det ingen mer notering. Det är inte utlämningsstället som gjort något fel, det är posten. Paketet som jag skulle hämta innehåller kaffekapslar och var så sugen på att få prova någon av de sorterna som jag aldrig provat tidigare. Imorgon är det jag som ringer till posten och ifrågarsätter deras pakethandtering. Såhär ska det inte få gå till. Jag är jäkligt sur på posten och deras handering av  mitt paket.

Nu är det bara en dag kvar att jobba innan jag går på SEMESTER!!!!! Dagen har varit ganska så tråkig. Vissa dagar är bara så och det är till acceptera det. Förutom att timmarna gått långsamt så har jag fått gjort en del. Det har skurit sallad och lök, så nu har jag så att jag klarar mig imorgon. Den sedvanliga städningen har klarats av. Jag har kunnat göra det jag ska utan att stressa.

Nej, nu ska jag sätta mig och mysa med mina älsklingar.

Kram

onsdag 11 juli 2012

Flitig

Min älskling är så flitig här hemma. Han har semester men det innebär inte att han ligger på latsidan. Idag har han slängt ut heltäckningsmattan i hallen och lagt in ekparkett. Min älskling är helt underbar. Nu var detta inget som vi planerat att det skulle göras nu. Men i stället för att ligga på sofflocket så fick han ett ryck idag =) Det var så underbart att komma hem från jobbet och se det nya glovet. Hallen blev så ljus nu. Nu ska bara vår ena katt fatta vart hon INTE ska kissa. När hon hade urinvägsinfektion i höstats så hände det lite olyckor på hallmattan.

Dagen på jobbet har gått hur snabbt som helst. Har haft att göra hela dagen. Har det inte varit kunder, så har det fixat med grönsaker. Känns skönt att ha det gjort, så slipper jag det när jag kommer till jobbet imorgon. Tror inte att jag kommer undan det imorgon, men det beror helt på hur mycket kunder det kommer.

Nu sitter jag och slappar i soffan med datorn i knät. Detta är kvälls avkoppling för mig. Nu hör jag hur älsklingen drog igång snabledraken. Han ska städa upp efter sig. Jag tror nog att han måste gilla att dammsuga, för han dammsög senast igår.

Nej, nu har jag inget mer att skriva om.

Kram

tisdag 10 juli 2012

Underbar

Vilken underbar ledig dag jag har. Vi har varit iväg och shoppat dynor till våra trädgårdsmöbler och lite annat som behövts.

Det blev även fika och bus hos min svägerska. Det var så kul att busa med ungarna. Freya hade lärt sig att använda tramporna på sin trehjuling. Hon cyklade omkring och var så stolt. Lille Hugo kröp runt och var allmänt glad. Jag blir så glad att få vara tillsammans med dem.

Vi har även fått städat lite. Så nu börjar det att se ut som ett hem igen och inte ett råttbo ;) Nu vågar vi bjuda hem folk utan att behöva skämmas *S*

Jag sitter som vanligt i soffan och slappar. Detta är ett så underbart sätt att få avsluta en underbar dag.

Ps. Jag bara älskar att köra våran nya bil. Ds

Kram

måndag 9 juli 2012

LEDIG

Efter en stressig helg på jobbet så kommer min lediga tisdag lägligt. Dagen ska spenderas med min älskling (som har semester). Vi har inga planer för dagen. Det får bli vad det blir. Det ska i allafall vara skönt att få ta det lugnt och bara få vara. Vi kanske tar en tur med våran "nya" bil, som införskaffades idag. För oss så är bilen ny fast det är en -06:a. Jag har varit ute på en liten preovtur nu ikväll.


Så här ser våran nya bil ut, fast inte i denna färgen.

Dagen på jobbet har gått snabbt. Har inte haft lika mycket att göra idag som igår, men har för den delen inte suttit och latat mig. Jag har förberett för dom som jobbar i gatuköket imorgon. Själva så tycker jag att det är underbart att komma till jobbet och se att frysen är fylld med korvar och bröd. Det är också skönt att se att det är påfyllt med sallad och allt annat som behövs till hamburgarna. Nu har jag gjort det jag kan för att underlätta för morgondagen, mer kan jag inte göra.



Nu hör jag hur min älskling håller på att göra filtret till vårt ena akvarium rent och jag sitter och slappar. Jag vet att skulle han behöva hjälp så kallar han på mig.

Nej, nu ska jag fortsätta att slappa och se på TV. Jag kanske tar tag i min stickning också.

Kram

söndag 8 juli 2012

Nerklubbad

Sitter nu så skönt i soffan. Känner mig helt nerklubbad efter dagen på jobbet. Det har varit en väldigt stressig dag, med massor att göra. Det har knappt varit tid till att äta. Jag är glad att jag hade kall mat med mig, för den kunde jag äta lite av då och då mellan kunderna.

Igårkväll var älsklingen och jag en sväng till Simrishamns hamngille. Vi åkte dit när jag kommit hem från jobbet. Det var en underbar kväll. Vi fick träffat Freya och Hugo och busat lite med dom. Fick även sagt grattis till Hugo, då det var hans 1 års dag.

Nej, nu känner jag att min mage börjar kurra. Tror att jag ska fixa till mig något att äta.

Kram

Vet inte vart min röv är ;)

Nu är det lite lugnt på jobbet. För en stund sen var det så stressigt att jag inte visste vart min röv var ;)

Jag gillar när det är mycket att göra, för då försvinner timmarna i ett huj.

Nej, nu tillbaks till jobbet.

Kram

fredag 6 juli 2012

6 dagar

Ja, det är så många dagar som jag ska jobba innan det blir semester. Ser verkligen fram emot mina 2 veckors ledighet.

Har en dag planerad. Det är den dagen som min lillasyster och hennes barn kommer på besök. Vet att vi ska vara hundvakt också. Det ska bli kul att gå rå om Jonas på egen hand. Annars så har vi inget annat inplanterat.

Vi kommer att ta dagarna som dom kommer. Det är detta som är semester för mig.

Kram

Midjemått

Fick ett ryck idag och mätte min midja. Det var evigheter sen jag gjorde det senast. Blev så otroligt glad över resultatet.

När jag var som störst var mitt midjemått 135 cm. Nu är det 85 cm. Min midja är alltså 50 cm mindre nu.

Har försökt att illustrera skillnaden på bilden. Måttbandet visar mitt största midjemått och byxorna är mitt nuvarande.

torsdag 5 juli 2012

Hungrig

Jag blev akut hungrig så här på kvällskvisten. Vittjade skafferiet utan något större resultat. Det var nära att jag tog godis men jag avstod. Istället blev det lite mannagrynsgröt. Ett mycket bättre alternativ. Fick hjälp av min ena katt att rensa tallriken.
Nu är vi båda mätta och belåtna. Tror att jag ska återgå till min stickning.

Kram

Frustrerad

Just nu är jag jävligt frustrerad. Försöker att skapa ett konto på TASSIMOS hemsida, men det går inte. Dom påstår att mitt serienummer på min maskin redan är använt. Detta tycker jag är konstigt, så jag kommer att ringa dem imorgon. För som det är nu så kan jag inte använda min bonuscheck på 200 kr. Jag fattar inte vad det är som gått fel, grrrrrrrrrrrrrrrr.............

Idag har jag haft en lugn dag. Ringde till gyn i Simroshamn, men dom bara skickade mig vidare till Kristianstad. När jag väl fick tag på dom, så kunde dom inte gör något. För enligt dom så beror mina blödningar på mina p-piller. Blödningarna är en vanlig biverkning, men dom kommer att gå över förr eller senare. Jag hoppas på förr. Förra gången jag hade dessa pillerna så var biverkningen att mina blödningar helt försvann. Det är därför som jag ville prova dom en gång till. Jag ger pillerna en chans till.

Jag har inte gjort så mycket idag. Det har varit de vanliga sysslorna, diska och laga kvällsmat. Det har varit så skönt att bara ha en slappedag. Min kropp har behövt det pga blödningarna. Dessa har gjort att jag börjar få blodbrist igen. Nog med gnäll om det.

Jag har inga planer för morgondagen. Skulle varit bra om jag tog mig en dans med snabledraken, för våra golv börjar se för jävliga ut ;) Ja, jag får se vad jag känner för imorgon. Den dagen den sorgen. Tror kanske att jag ska försöka veva igång tvättmaskinen, innan det blir översvämning i tvättkorgen.

Ikväll har vi flyttat våra fiskar i det lilla akvariet. Vi såg att det började att läcka lite vatten. Tur att vi såg det innan det hände något mer allvarligt. Nu är de "små" fiskarna i vårt stora akvarie. Jag hoppas på att dom kommer att trivas i sitt nya hem.

Nej, nu ska jag fortsätta att se på barnläkarna.

Kram

onsdag 4 juli 2012

Nu får det vara nog

Har nu haft blödningar i 2 veckor och jag känner att jag börjar få blodbrist igen. Så imorgon är det jag som ska ringa till gyn, för nu tycker jag att det får vara nog. Att ha blödningar under en vecka det är inga probelm. Men nu  när jag passerat  två veckor så börjar det bli jobbigt. Jag tror till och med att min älskling börjar tycka att det är jobbigt. Ja, nu behöver vi inte gå in mera i detalj på den fronten ;)

Idag har det varit en otroligt seg dag på jobbet. Över lunchen och fran till 4 tiden så var det att göra i grillen, men efter det så var det precis som att kunderna var som bort blåsta. Men jag har fått gjort lite det ena och det andra. Har hjälpt till med att möblera om bland varorna ute i butiken. Så där försvann närmre 1,5 timme. Jag har försökt att fylla på för morgondagen, så att hon som jobbar i köket slipper det.

Nu sitter jag mätt och belåten i soffan och tittar på Tyst vittne. Eller rättare sagt jag försöker att titta på det. Har ju ena ögat på datorn.

Kram

tisdag 3 juli 2012

Ännu en dag..............

.......med full rulle på jobbet. Efter 6 i kväll blev det lite lugnare, så då hann jag med att äta i lugn och ro. Fick även fyllt på kylen med lite fricka, samt skrivit några skyltar till butiken.  Visst så har jag hunnit med att äta innan under dagen, men då har det fått bli på stående fot. Det är ut att jag inte hade någon varm mat då. Jag hade gjort en köttbullsbaugett, så den var enkel att äta på stående fot. Men som jag skrev igår, så älskar jag när det är mycket att göra på jobbet. Det får tiden att gå så mycket fortare. Man har inte tid att titta på klockan.

När jag kom hem så hjälpte jag min älskling lite i trädgården. Det var några tomatplantor som behövdes bindas upp, så att dom inte knäcks. Ja, det är vad jag gjort efter jobbet. Nu sitter jag som vanligt i soffan och tittar på TV. Detta är mitt sätt att koppla av efter en fartfylld dag.

Innan jag åkte till jobbet så var jag och köpte ett par nya tofflor att ha på jobbet. Kännde att mina fötter och framför allt min rygg med hövde något nytt. Så här efter en första dag på jobbet så har jag mindre ont i ryggen än vad jag brukar har efter en dag på jobbet. Hoppas att det fortsätter på detta viset. Men visst, jag tror inte att tofflorna kommer att bota min rygg helt. Men det kan ju inte bli sämre än vad det varit. Fötterna känne heller inte lika trötta som efter en dag instängda i gympa dojjor. Dom luktar mindr också ;) Det beror nog på lufthålen i tofflorna.

Nej, nu ger jag upp för kvällen.

Kram

måndag 2 juli 2012

Så skönt........

................det var att komma hem från jobbet och få sätta sig ner. Jag har haft full rulle på jobbet idag. Det har i princip varit till att äta i farten, men det viktigaste är att jag har fått mat i magen. Får jag inte det så blir jag en plåga för min omgivning. Varje gång det sett ut till att vara lugnt och jag då passat på att ta en kaffe, då har kunderna droppat in igen. Nu ska ni veta att jag klagar absolut inte på detta, för jag tycker att det är kul att ha att göra hela tiden.

Nej, nu ska jag fortsätta att slappa innan jag drar mig mot sängen. Känner att mina ögon börjar bli en aning tunga.

Kram

söndag 1 juli 2012

Slappe helg

Så härligt slapp denne helgen varit.
Dagen igår började med ett besök hos frissan för oss båda. Våra "peruker" började bli en aning ovårdade. Efter det var vi hemme om en snbbis. Jag virade in en födelsedagspresent då vi skulle vara på 1 års kalas kl 12. Medans jag fixade paketet så packade min älskling ner en spade och lite andra saker i bagaget på bilen. För innan vi skulle på kalas så hade vi en lite jobbig stund. Vi var och gravsatte urnan efter Roy. För mig var det ganska så kännslosamt när min älskling la ner urnan. Då kunde jag inte hålla tillbaks tårarna. Tror att det var likadant för min älskling.

Innan vi kom fram till kalaset så blev det ett spontan inköp av en ny t-shirt till min älskling. Den han hade på sig när han grävde graven hade blivit en aning svettig och det syntes tydligt. När det var gjort for vi till Tobisviks camping i Simrishamn för att fira Hugos 1 års dag. Tänk att den lille krabaten är ett år, nja inte riktigt ännu. Han fyller 1 år på lördag, men då är mormor och morfar inte hemma, därför firade vi igår.

Vi hade en underbar eftermiddag på campingen. Mellan smörgårstårtan och jordgubbstårtan så tog vi oss en promenad. Hugo var inte med då han tog sig en tupplur. Han missade sin första födelsedags fest. Jag satte storasyster Freya i vagnen och gick med henne. Hon satt glatt där och smaskade på en ask med zoo. Det var jättehärligt att vara ute och röra på sig.

Resten av eftermiddagen så slappade vi. Det var hur skönt som helst. Slappaa var något som vi båda behövde. Medans min älskling sov en stund så tittade jag på friidrott. När klockan var halv tio så gick jag och la mig. Var så trött att jag kunde somna där jag satt i soffan.

Idag har vi varit en sväng till min mamma. Där bjöds det på en fika. Jag fick två snygga linnen och ett par shorts av henne. Till min förvåning så var dom i stl 36 och dom passade mig hur bra som helst. Kan ni fatta storlek 36. Snacka om att jag är chockad och otroligt glad.                                                 

Foto: Dessa linnena och shortsen har jag fått av min mamma idag. De är i stl 36 och sitter som en smäck. Jag fattar knappt att jag kan ha stl 36. Detta är min lycko dag.
Kram <3

Innan vi åkte från mamma så var vi och besökte en vän till oss. Det var ett tag sen vi träffade honom och hans dotter. På vägen hem stannade vi till hos mina svärföräldrar. Dom ska snart åka på semester, så vi skulle få lite intruktioner på vad som ska vattnas och inte vattnas. Vi kommer att dele sysslan med min svägerska.

När vi kom hem så vevade jag igång tvättmaskinen. Kände att vi behövd få lite rena kläder. Det var ett tag sen jag tvättade senast. Om inte annat så märktes det på tvätthögen.

Nu sitter vi och tittar på film på kanal 5. Blev just nu paus, så jag ska passa på att ta in tvätten.

Kram