tisdag 31 maj 2011

Äntligen!!!

Idag blir jag utskriven från sjukhuset. Det ska bli otrligt skönt att få krama om mina älsklingar. Min kära sambo tar ledigt från jobbet i eftermiddag för att hämta mig. Jag är enligt sjukhuset för frisk för att få en sjuktransport hem. Skit samma, det är så underbart att få träffa den som man älskar mest i livet.

För en stund sen var jag och en rumskompis ute på lite vift. Vi gick ner till Pressbyrån för att shoppa lite gott, sen blev det en liten stund i solen. Vad underbart skönt det var att få frisk luft.

Nej, nu ska jag gå och se om kaffet är klar. Är kaffe sugen.

Kram

måndag 30 maj 2011

Välkommen hit

Välkommen till min nya blogg!!!

Har efter mycket funderande bestämt mig för att byta bloggportal. Har haft blogg.se i ett par år nu, men den sidan bara strular hela tiden. Jag är verkligen inte nöjd med den. Nu gör jag ett nytt försök här på blogspot och hoppas på att det ska gå bra.

Ni får ha överseende med bloggens utseende nu ibörjan. Jag kommer självklart att försöka få till bloggen som jag vill att den ska se ut. Det kommer efter hand. Jag är verkligen ingen van bloggdesigner. Är helt grön på detta området, så det blir att expremitera sig fram. Förr eller senare blir jag säkert nöjd. Allt får ta den tiden det tar.

Ja, detta var vad jag hade att skriva för tillfället.